SCHELA METALICA IN BUCURESTI 0746112580

 

Si iata ca a sosit toamna! A inceput deci, un nou sezon de constructii, iar noi nu suntem indiferenti! Am facut reduceri majore la schela metalica second hand pentru fatada. Avem pe stoc diverse pachete de schele de fatada de calitati diferite: de la schela second hand la schela semi nou sau schela reconditionata si revopsita! De asemenea la noi in depozit gasiti si accesorii pentru schele metalice: podine metalice zincate, bride de ancorare (morsete, chei de fixare). Ca si caracteristici ale schelei putem sa va informam asupra faptului ca:

- este schela model italian: cadru inalt de 2m si lat de 1m iar podina zincata are latime de 0.5m iar lungime de 1.8m,

- Cadrele metalice sunt vopsite iar podina de lucru este zincata.

Se vinde cu accesoriile de imbinare: 2 balustrade si o diagonala la fiecare modul de schela. Accesoriile suplimentare cum ar fi picioare reglabile, morsete de ancorare se vand suplimentar la cel mai mic pret de pe piata!

Contactati-ne la TELEFON 0746112580!

This entry was posted in schela, Schela bucuresti, Schela Bucuresti | CON VEST SRL, schela metalica, schele de vanzare, schele metalice, schele metalice bucuresti, schele noi Bucuresti, vanzari de schele metalice, vanzari de schele noi, vanzari de schele second hand, vanzari schela, vanzari schele bucuresti, Vanzari schele metalice and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>