Despre noi
Cofraje
Popi metalici
Utilaje
Diverse
Contact
 
 
Cofraje Hunnebeck
Sisteme de cofrare second hand, multifunctionale galvanizate Hunnebeck - pachet de 1000 mp in stare buna de functionare.

Popi metalici vopsiti
Au deschidere maxima la 4,5m si au fost atent verificati atat la elementele de siguranta cat si la elementele de culisaj.

Utilaje
Comercializam echipamente si utilaje second-hand pentru constructii:
- Buldoexcavatoare – JCB 3CX
- Vola HANOMAG
- Placi si cilindrii compactat solul
 
 

Sisteme de cofrare comercializate de catre noi sunt deja folosite in intreaga lume

Echipamentele oferite de noi sunt importate din Germania, calitatea germana va garanteaza executii de mare fidelitate.

Despre popi

Principala caracteristica este capacitatea mare de incarcare, picioarele metalice reglabile se manevreaza usor datorita greutatii reduse, se transporta usor datorita folosirii unor soporti adecvati. Nu necesita spatiu mare de depozitare datorita rastelizarii. Dupa instalare sistemul de blocare al manerului impiedica desfiletarea.

Fiind in constructie modulara, montarea si demontarea se poate realiza fara personal specializat..

Sisteme de cofrare import Germania

Inchiriere cofraje second
Inchiriere cofraje

Cofraje metalice si cofraj doka, sisteme cu accesorii, popi noi si second hand, vopsiti si zincati, schele pentru fatada zincate si cu roti, accesorii pentru constructii, pentru perete si fundatie, stilpi metalici extensibili si orice acesorii pentru cofraje (placa cofranta) schele de fatada si schele zincate, schele pentru constructii la preturi fara concurenta, grinda doka si utilaje.

Sisteme de cofrare          

pentru constructii (pentru perete, pentru fundatie), second hand, din aluminiu, zincate, aflate in stare foarte buna, cu accesoriile necesare imbinarii lor - bolturi, pene, clesti, tiranti, piulite, greble de aliniere, etc.

   
 

Popi metalici vopsiti

sunt noi, in stare foarte buna si sunt extensibili pana la 4,5m. Au sisteme de siguranta, precum si reglaj fin din piulite.
Pentru a veni in ajutorul constructorilor, preturile pentru acest lot au fost reduse in sezonul de toamna - iarna.
popi-metalici
 
Organizare de santier Societatea noastra va poate oferii urmatoarele echipamente, pentru o mai buna organizare a santierului de constructii. Amintim: Sisteme de cofrare, Container de santier, Schele, Grinda DOKA, Trepiezi zincati DOKA, Capete de popi zincate, Trepiezi zincati, Tiranti, Elemente de spraituire.
 
Utilaje
Comercializam echipamente si utilaje second-hand pentru constructii:
- Buldoexcavatoare – JCB 3CX
- Vola HANOMAG
- Placi si cilindrii compactat solul
- Elicopter dublu nivelat si finisat betonul, etc
- Pompa pentru mortar si beton
- Compresoare aer Atlas Copco

 
Contact
Copyright © CON VEST SRL................................................................., e-mail:office@cofraje-popi.ro