Cofraje-popi.ro
Cofraje
Popi metalici
Utilaje
Diverse
Contact
 
 

PROMOTIE

Stalpi metalici vopsiti, import Italia la pret de producator. Deschidere intre 2m si 3,60m.

Cofraje Hunnebeck
Sisteme de cofrare second hand, multifunctionale (pereti, plafoane, stalpi) zincate Hunnebeck - pachet de 1000 mp in stare buna de functionare.

Popi metalici
Popii metalici au deschidere maxima la 4,5m si au fost atent verificati atat la elementele de siguranta cat si la elementele de culisaj.

Utilaje
Comercializam echipamente si utilaje second-hand pentru constructii:
- Buldoexcavatoare – JCB 3CX
- Vola HANOMAG
- Placi si cilindrii compactat solul

 
 

Sisteme comercializate de catre noi sunt deja folosite in intreaga lume

 

 

Cofraje metalice, popi metalici si schele

Firma este infiintata in anul 2006, in Sibiu, dupa un numar mare de colaborari fructuoase cu multi furnizori internationali de echipamente de constructie.

Asadar, personalul societatii, beneficiaza de vaste cunostiinte in domeniul constructiilor, avand legaturi sigure si pe termen lung cu marii producatori de echipamente de constructii din intreaga Europa, in special dealerii, din Germania, care activeaza pe acest segment de piata.

Astfel, echipamentele second hand - cofraje metalice, popi metalici, schele si utilaje - atent selectionate, ajuta constructorii autohtoni sa construiasca mai repede, mai sigur si binenteles, la cel mai bun pret de pe piata!

.
 

 

Totodata, tot ceea ce apare nou in domeniul de constructii pe piata comunitara europeana, apare in cel mai scurt timp posibil si in stocul firmei, la cel mai bun raport pret/calitate.

Experienta indelungata, urmarirea perfectiunii in ceea ce priveste relatia cu clientul si profesionalismul de care dam dovada zi de zi, ne recomanda! Contact!Contact
Copyright © CON VEST SRL ....................................................................e-mail:office@cofraje-popi.ro