PROMOTIE

CON VEST SRL, Sibiu - DEALER DIRECT - sisteme pentru sprijinire de maluri - Panouri necesar ela lucrari de canalizari pentru sprijinirea malurilor, sprijinire de maluri si protectie sapaturi, protectie impotriva prabusirii malurilor, scuturi de tip "SICURO" care rezista la 2250kg/mp. Panourile se comercializeaza cu toate accesoriile, cu certificat emis de producator. Deasemenea in pretul vanzarii primiti si schema pentru montarea acestora, indicatii pentru eficientizarea folosirii panourilor si eliminarea timpilor morti.

Popi metalici
Popii metalici au deschidere maxima la 4,5m si au fost atent verificati atat la elementele de siguranta cat si la elementele de culisaj.

Comercializam echipamente si utilaje second-hand pentru constructii:
- Buldoexcavatoare – JCB 3CX
- Vola HANOMAG
- Placi si cilindrii compactat solul
 
 

Sisteme comercializate de catre noi sunt deja folosite in intreaga lume

SC CON VEST SRL este partenerul tau in constructii! Tehnologie germana este acum disponibila si pe piata din Romania! Usureaza-ti munca! Economiseste timp! Castiga bani!

Apeleaza la oferta CON VEST!

 

Sisteme metalice blindate necesare in lucrarile de canalizari pentru sprijinirea de maluri, sprijin maluri si sapaturi, sprijiniri de santuri si excavatii Bucuresti, Sibiu

 

IMPORTATOR DIRECT IN ROMANIA
 

Detalii suplimentare la pagina de contact. CLICK AICI

 

 

 

Sisteme pentru sprijinire de maluri, pentru protectie la sapaturi in santuri, pentru protectie impoptriva prabusirii malurilor. Parapeti import Italia - calitate ireprosabila, pret avantajos, livrare imediata.

DETALII AICI

SC CON VEST SRL

Partenerul tau in constructii !

Contact
Copyright © CON VEST SRL