CON VEST SRL, SIBIU - popi metalici second hand in stare foarte buna, gasiti la depozitul nostru din Sibiu. In permanenta avem un lot de cel putin 2000 buc de popi cu deschidere de 3,6m. Popii sunt model italian si se vand cu tot cu suportii pentru transportul si depozitarea lor. Organizam transportul popilor acolo unde este nevoie pe tot teriroriul tarii.

Popi metalici vopsiti
Popii metalici au deschidere maxima la 4,5m si au fost atent verificati atat la elementele de siguranta cat si la elementele de culisaj.

Utilaje
Comercializam echipamente si utilaje second-hand pentru constructii:
- Buldoexcavatoare – JCB 3CX
- Vola HANOMAG
- Placi si cilindrii compactat solul
 
 

Sisteme comercializate de catre noi sunt deja folosite in intreaga lume

Popi metalici reglabili second in Bucuresti la pret bun

 

popi metalici second- popi second de 3m

CON VEST SRL, SIBIU - popi metalici second hand, import Italia, reglabili cu siguranta si piulita pentru reglaj fin, cu deschidere maxima de pana la 3.6m sau la orice alta dimensiune solicitata de client. Vindem popii direct de pe stoc, de la depozitul nostru din Sibiu. La cererea clientului, putem organiza transportul acolo unde este nevoie. Contactati-ne pentru a obtine oferta de pret la telefon 0746112580

 
Organizare de santier Societatea noastra va poate oferii urmatoarele echipamente, pentru o mai buna organizare a santierului de constructii.
 
schele-popi


 
Contact Sitemap
Copyright © CON VEST SRL