OFERTA DE PRET Schela metalica second hand la pret foarte avantajos - CON VEST SRL ofera clientilor schela second de fatada model italian completa cu accesoriile de imbinare si anume se vinde fiecare picior de schela comlet cu o diagonala, 2 balustrade si o podina zincata. La cererea clientului putem sa va oferim si accesoriile de ancorare: bride fixe zincate (chei de fixare zincate), podine cu trapa pentru acces si scari de acces. Contactati-ne pentru a profita de aceste reduceri de pret la schela second direct in Bucuresti.
schela-metalica-bucuresti-schelametalica-schelabucuresti


Schela metalica Bucuresti - vanzari de schela second hand pentru fatada

 

schela-second-bucuresti-pretschela-schele-metalice-italia

schela-metalica-vanzare

Schela Second hand cu vanzare de pe stoc. In permanenta gasiti pe stoc la depozitul nostru din Sibiu echipamente de schela second hand aduse din italia: picioare de schela second hand, diagonale si orizontale, podine zincate pentru schela, podine cu trapa de acces, accesorii de ancorare etc. In cazul in care doriti transportul schelei, noi va putem organiza transportul in orice locatie de pe teritoriul Romaniei. Garantam calitate foarte buna in conditiile in care pretul practicat este intotdeauna cel mai bun pret posibil.

Contatacti-ne pentru a va convinge de seriozitatea si profesionalismul de care dam dovada. Faptele vorbesc! Cea mai ieftina schela in Bucuresti!

Contact Sitemap
Copyright © CON VEST SRL