Popi metalici noi, popi semi noi si popici uzati la pret care bate tot in materie de pret la popi metalici. Oferim pretul momentului pe pita, pretul nostru este un etalon de pret pentru ceilalti vanzatori. Facem vanzari direct in Bucuresti. Sunati-ne sa va convingeti de profesionalismul nostru.

Popi metalici vopsiti
Popii metalici au deschidere maxima la 4,5m si au fost atent verificati atat la elementele de siguranta cat si la elementele de culisaj.

Utilaje
Comercializam echipamente si utilaje second-hand pentru constructii:
- Buldoexcavatoare – JCB 3CX
- Vola HANOMAG
- Placi si cilindrii compactat solul
 
 

Sisteme comercializate de catre noi sunt deja folosite in intreaga lume

POPI NOI PENTRU PLANSEU, Bucuresti, Sibiu

 

popi-metalici-second-hand

Con Vest srl ofera popi metalici semi noi, folositi o singura data si aflati in stare perfecta de functionare => oferta de pret foarte buna, pret de popi second hand la calitate impecabila. La cerere putem sa ne ocupam cu organizarea transportului pana in Bucuresti sau pana in orice locatie din tara. Deasemenea pe stoc avem si popi metalici second hand in stare buna la pretul momentului pe piata. Sunati-ne cu incredere si veti deveni clientul nostru.

Telefon 0746112580

 
Organizare de santier Societatea noastra va poate oferii urmatoarele echipamente, pentru o mai buna organizare a santierului de constructii. Amintim:
 
popi-metalici-noi-bucuresti
Contact Sitemap
Copyright © CON VEST SRL