Contact
 
 

SCHELA METALICA DE VANZARE! Reduceri de preturi la schela metalica noua, second hand, reconditionate si revopsite - vanzari in Bucuresti. Livarari de schele se fac in toata tara, minim 360 mp - variante de schela pentru fiecare dintre clientii nostri.

Popi metalici vopsiti
Popii metalici au deschidere maxima la 4,5m si au fost atent verificati atat la elementele de siguranta cat si la elementele de culisaj.

Utilaje
Comercializam echipamente si utilaje second-hand pentru constructii:
- Buldoexcavatoare – JCB 3CX, Caterpillar
- Vola HANOMAG
- Placi si cilindrii compactat solul

 
 

Sisteme comercializate de catre noi sunt deja folosite in intreaga lume

Schele metalice pentru constructii import Italia

 

schela-schele-metalice-italia

--> PRETURI REDUSE - schele metalice pentru constructii import Italia cu livrare in Bucuresti precum si pe tot cuprinsul tarii - vanzarea se face in diverse forme de vanzare si grade de uzura a schelei:

- vand schele metalice, cu toate accesoriile si cu certificat, schele metalice reconditionate si revopsite model CETA - schela este in conditii perfecte - arata ca o schela noua, vanzari schele metalice second hand la PRET DE CRIZA. Garantam pret fara nici un fel de concurenta

Informatii la telefon 0746112580

 
Organizare de santier Societatea noastra va poate oferii urmatoarele echipamente, pentru o mai buna organizare a santierului de constructii.
 
schele-popi


 
Contact Sitemap
Copyright © CON VEST SRL