SCHELA METALICA DE VANZARE! Vanzare de schela metalica noua, second hand, reconditionate si revopsite - vanzari in Bucuresti. Livarari se fac in toata tara - variante de schela pentru fiecare dintre clientii nostri.

Cofraje Hunnebeck
Sisteme de cofrare second hand, multifunctionale (pereti, stalpi, plafoane) zincate Hunnebeck - pachet de 1000 mp in stare buna de functionare.

Popi metalici vopsiti
Popii metalici au deschidere maxima la 4,5m si au fost atent verificati atat la elementele de siguranta cat si la elementele de culisaj.

Utilaje
Comercializam echipamente si utilaje second-hand pentru constructii:
- Buldoexcavatoare – JCB 3CX
- Vola HANOMAG
- Placi si cilindrii compactat solul

 
 

Sisteme comercializate de catre noi sunt deja folosite in intreaga lume

Pe langa aceasta mai oferim:

Vanzare popi metalici

Schele metalice de vanzare in Bucuresti si Sibiu

 

schela-schele-metalice-italia

VANZARI schele metalice import Italia cu livrare in Bucuresti ptecum si pe tot cuprinsul tarii - vanzarea se face in diverse forme de vanzare si grade de uzura a schelei:

- vanzari de schela metalica noua, cu toate accesoriile si cu certificat, schele metalice reconditionate si revopsite model CETA - schela este in conditii perfecte - arata ca o schela noua, vanzari schele metalice second hand la PRET DE CRIZA. Garantam pret fara nici un fel de concurenta

Informatii la telefon 0746112580

 
Organizare de santier Societatea noastra va poate oferii urmatoarele echipamente, pentru o mai buna organizare a santierului de constructii. Amintim: Container de santier, , Grinda DOKA, Trepiezi zincati marca DOKA, Furci zincate, Tiranti, Elemente de spaituire.
 
 
 
schele-popi


 
Contact Sitemap
Copyright © CON VEST SRL