Home
Contact
 
 

SCHELA METALICA - reduceri de pret! schele metalice second in Bucuresti, schele second hand model italian complete cu podina zincata si cu celelalte accesorii. Avem disponibile in permanenta pe stoc schele tip italia iar livrarea acestei schele se face imediat la locatia solicitata de client, seriozitatea si pretul mic la schela fiind principalele noastre atuuri. Pentru comenzi de schele la tir complet asiguram TRANSPORTUL SCHELEI GRATUIT pana in Bucuresti. Contactati-ne pentru a beneficia de reducerile de pret la acest tip de schele de fatada cu livrare pana la Bucuresti

Echipamente de schelarie din Italia - garantam pret foarte bun la echipamente de schelarie model italian - livram schela direct in Bucuresti in timp foarte scurt cu reducere de pret pentru acest tip de schela.

Popi metalici vopsiti
Popii metalici au deschidere maxima la 4,5m si au fost atent verificati atat la elementele de siguranta cat si la elementele de culisaj.

 

Schele metalice Bucuresti si Sibiu

 

schela-schele-metalice-italia

schele metalice import Italia cu livrare in Bucuresti precum si pe tot cuprinsul tarii - vanzarea se face in diverse forme de vanzare si grade de uzura a schelei:

- vanzari de schela metalica noua, cu toate accesoriile si cu certificat: contine cadre, diagonale, balustrade, scari zincate, podini zincate, tevi zincate cu carlig de ancorare, cuple ( bride )zincate, picioare regabile. TRASPORT GRATUIT - ORIUNDE IN TARA!

- schele metalice reconditionate si revopsite model CETA - schela este in conditii perfecte - arata ca o schela noua. Pret impecabil

- vanzari schele metalice second hand la PRET DE CRIZA. Garantam pret fara nici un fel de concurenta

Contact Sitemap
Copyright © CON VEST SRL