HOME
Contact
 
 

Vanzari de schela metalica de constructii de fatada, completa pentru constructii - cel mai bun pret AICI

Vanzari schele metalice complete - import Italia, este certificata pentru lucrul in siguranta si avizata de catre inspectoratul in constructii pe tot teritoriul UE. Este produsa de unul din cei mai mari producatori mondiali de schela, iar raportul pret calitate este imbatabil.

Vanzari pe tot cuprinsul tarii: Bucuresti, Olt, Slatina, Brasov, Cluj, Timisoara, Slobozia, Alexandria, Resita, Craiova, Sibiu, Hunedoara, Petrosani.

Echipamente de schelarie si accesorii: podini zincate, prinderi de fatada zincate, scari zncate, picioare reglabile. Schela metalica noua pentru fatada  

CON VEST comercializeaza la cele mai scazute preturi de pe piata:

- popi metalici noi si second hand

- cofraje de lemn triplustratificat

-grinda lemn h20

- cofraje metalice second hand
  

Raportul pret calitate este GARANTAT CEL MAI BUN DE PE PIATA!


Garantam cel mai mic pret!

Vand schela metalica

Nu ezitati sa ne contactati AICI

 

 

SCHELE METALICE NOI SI SCHELA SECOND HAND - IMPORTATOR DIRECT - completa, certificata; Sibiu, Bucuresti

 

schela-constructii-pret-vanzari-ieftina

 

CON VEST SRL vinde schele metalice de fatada pentru constructii cu accesoriile necesare montarii demontarii. Gasiti pe stoc:

- schela metalica noua, completa pentru constructii, import Italia la pret de producator. Se vinde in varianta simpla: - cadre de schela inalte de 2m x 1.05m latime, balustrade si diagonale, - sau in varianta completa cu podina zincata si celelalte accesorii, in functie de bugetul fiecaruia. raportul pret calitate este GARANTAT CEL MAI BUN DE PE PIATA! Nu ezitati sa ne contactati AICI

.schela-metalica-vanzare-pret

 

 

 
 
Contact Sitemap
Copyright © CON VEST SRL