Home
Contact
 
 

Schela metalica second hand
Schela metalica second hand, ieftina, import Italia, vanzari de schela de fatada second hand, schele aduse pe stoc din italia chiar astazi si disponibile imediat spre vanzare in Bucuresti dar si in constanta, iasi sau in orice locatia in care ni se solicita transportul schelei. Schela completa cu podina zincata la fiecare modul de pe stoc sau cu livrarea schelei direct in Bucuresti sau in orice alta locatie din tara, iar pe stoc avem si accesorii de schela: chei de ancorare, morsete, bride fixe sau mobile, picioare reglabile, talpi reglabile si talpi fixe, accesorii de ancoraj, scari pentru schela etc. La cerere schela se poate cumpara si fara podina sau se poate cumpara cu toate accesoriile necesare montarii schelei.Schela ieftina Bucuresti
Vanzari de schela second hand in Bucuresti - schela este completa cu podina zincata si cu celelalte accesorii insa la cererea clientului se poate cumpara si fara podina schelei. Garantam oferte momentului de pret la schela model italian, second hand. La cantitati mai mari de schela oferim bonus suportii pentru transportul si depozitarea schelei pe santier.
Utilaje
Comercializam echipamente si utilaje second-hand pentru constructii:
- Buldoexcavatoare – JCB 3CX
- Vola HANOMAG
- Placi si cilindrii compactat solul

 
 

Sisteme comercializate de catre noi sunt deja folosite in intreaga lume

Schela metalica second in Bucuresti,Sibiu - vanzari de schele metalice second

 

schela-second-bucuresti

 

schela-metalica-bucuresti-pret

Schele metalice second - vanzare de schela model italian in Bucuresti la cel mai bun pret al momentului pe piata la acest model de schela. Se poate cumpara completa cu podina zincata la fiecare modul al schelei si cu toate celelalte accesorii de schelarie necesare, insa se poate cumpara si schela simpla fara podina. Astfel clientul hotaraste singur configuratia solicitata de schela, daca o cumpara cu podina sau fara podina, cu accesoriile de ancorare sau fara aceste accesorii de schelarie. Pentru comenzi mai mari de schela se ofera gratuit suportii metalici pentru transportul si depozitarea schelei. La comenzi de camioane complete - schela vine GRATUIT PANA LA SEDIUL CLIENTULUI. Contactati-ne pentru a obtine cel mai bun pret la schela metalica second hand de fatada cu vanzare in Bucuresti sau in orice alt colt al tarii.

 

schele-second
 

Schele metalice second cu vanzare in Bucuresti 0746112580

 

schele-metalice-constructii-pret
 
schele-metalice-second-pret


Contact Sitemap
Copyright © CON VEST SRL