Despre noi
Cofraje
Popi metalici
Utilaje
Diverse
Contact
 
 

Schela metalica de fatada, noua, pentru constructii

Vanzari schele profesioniste, certificate - schela este import Italia, este produsa de unul din cei mai mari producatori mondiali de schela, iar raportul pret calitate este imbatabil. Nu ezitati sa ne contactati AICI


Popi metalici vopsiti
Popii metalici au deschidere maxima la 4,5m si au fost atent verificati atat la elementele de siguranta cat si la elementele de culisaj.

Utilaje
Comercializam echipamente si utilaje second-hand pentru constructii:
- Buldoexcavatoare – JCB 3CX
- Vola HANOMAG
- Placi si cilindrii compactat solul

 
 

Sisteme comercializate de catre noi sunt deja folosite in intreaga lume

Vanzari schela metalica noua pentru fatada, pret de lichidare, Bucuresti si Sibiu

 

schela-metalica-vanzari-pret-constructii

Vanzari de schele metalice de fatada pentru constructii cu accesoriile necesare montarii demontarii. Gasiti pe stoc:

- schela noua pentru constructii, import Italia. Schela se poate vinde in varianta simpla: - cadre de schela inalte de 2m x 1m latime, balustrade si diagonale, - sau in varianta completa cu toate accesoriile, in functie de bugetul fiecaruia. raportul pret calitate este GARANTAT CEL MAI BUN DE PE PIATA!

- schela metalica profesionista, certificata un UE pentru lucrari in fatade si constructii. Usurinta in manipulare, stabilitatea si calitatea sunt caracteristicile care recomanda acest model.

 

Schela de fatada completa cu accesorii - vanzari de schela metalica noua, completa cu accesorii: podini zincate, prinderi de fatada zincate, scari zncate, picioare reglabile. GARANTAM CEL MAI MIC PRET!

Organizare de santier Societatea noastra va poate oferii urmatoarele echipamente, pentru o mai buna organizare a santierului de constructii. Amintim: Container de santier, , Grinda DOKA, Trepiezi zincati marca DOKA, Furci zincate, Tiranti, Elemente de spaituire.

 
 
 
Contact


 
Contact Sitemap
Copyright © CON VEST SRL